Ha egynél több mechanikus automata órád van, előbb-utóbb felmerül majd a kérdés – kell neked egy óraforgató. Kell neked egy óraforgató? Ebben a videóban alaposan megnéztük, mit tud az Edelwolle óraforgató, ami a jelenlegi hazai kínálat egyik legjobb darabja.

A cikk megjelenését az orabox.hu, az Edelwolle óraforgató forgalmazója támogatta

Edelwolle óraforgató, a minőségi törődés

Az óraforgatók létjogosultságát sokan megkérdőjelezik, mondván minek egy olyan gép, ami nem hagyja pihenni az óra szerkezetét, folyamatosan használva azt csak kopik és így tovább.

Talán van ebben is igazság, és talán tényleg nincsen szükséged egy óraforgatóra, de…

De egy óraforgató, és főleg egy ilyen minőségi óraforgató, mint az Edelwolle két órát egyszerre vagy külön-külön is forgatni képes darabja, nem csak arra használható, amire alapvetően kitalálták, de nem ám.

A másik nagy terület, ahol komoly létjogosultsága van egy ilyen lakkozott fa doboznak a plüss bélésével, az arany kapcsolóival és vasalataival, az nem más, mint a minőségi óratárolás. Ilyen körülmények között minden óra jól érezné magát, ebben a videóban ezt is bemutatjuk, és az Edelwolle óraforgató funkcióit, beállításait is részletesen, sőt, nem maradt ki a pro mellett a kontra sem, ha nem is találtunk ebből sokat.

Edelwolle óraforgató részletes bemutató a Youtube csatornánkon

Ebben a videóban kivesézzük a beállításokat, melyik program mit tud, kicsit a számokba is belekeveredünk, de végül minden jóra fordul 🙂

Nézd meg a videót és ne felejts el feliratkozni a Werk Mania Youtube csatornájára, ha a jövőben nem akarsz majd lemaradni az óra tesztekről sem, lesz bőven.