sinn ux s

A katonai időmérő, ami német tengeralattjáró-acélból készül a KSM részére (Bundeswehr haditengerészet kommandós egysége), megfelet a legszigorúbb taktikai előírásoknak is.

sinn ux s

A német haditengerészet kommandós egysége, a KSM (Kommando Spezialkräfte der Marine), mostantól a Sinn Spezialuhren különleges búváróráját fogja viselni a bevetéseken: az új UX S Combat Swimmer (EZM 2B) típust.

Az hivatos időmérő fejlesztése a Bundeswehr Felszereléseinek Szövetségi Irodája, a BAAINBw által megadott és elfogadott igen szigorú technikai feltételek alapján történt. Az összes jelentkező óragyártó közül a SINN teljesítette a legjobban ezeket.
A feltételek tartalmazták többek között az optimális leolvashatóságot a lehető legkevesebb fény mellett, a tengervíznek való minél nagyobb fokú ellenállást és a funkciógyűrű (lünetta vagy bezel más néven) tartósságát, illetve kesztyűben való használhatóságát egyaránt. A SINN UX S professzionális felhasználásra készült, olyan helyzetekre, amikor a pontos, gyors használhatóság rendkívül fontos lehet – különösen kritikus helyzetekben, elsődlegesen a különleges alakulatok számára.

Az UX S Combat Swimmer kifejezetten a KSM részére készülő modell, kereskedelmi forgalomban nem elérhető!

sinn ux s

werkmania.hu