A legfrissebb Seiko Astron GPS Solar Dual-Time Novak Djokovic Limited Edition

Novak Djokovic legalább 60 alkalommal lépett új időzónába idén

Novak Djokovic – A világ legjobb teniszjátékosa, világutazó.

Az elmúlt 12 hónapban Novak Djokovic 20 tornán vett részt 12 ország 20 városában. A kifejezetten számára készült Seiko Astron GPS Solar Chronograph nélkül 60 alkalommal kézzel utána kellett volna állítania óráját, ami valóban bosszantó lehet ennyi utazás során. Az Astronnal mindössze egy gombnyomás, és már látja is, ahogy az órája automatikusan beállítja a helyi időt. A következő, kihívásokkal teli évét tervezve természetes választás volt az új Astron Dual-Time sorozata, elég volt megpillantania. Az óra minden fontos funkciót megőrzött az előző Astronból, és kapott egy új szerkezetet. A szintén új, letisztult számlappal megszületett az Astron GPS Solar Novak Djokovic Limited Edition.

Az új Novak Djokovic Astron GPS Solar Dual-Time. Utazz könnyedén.

A fény energiájától hajtva az Astron GPS Solar órák automatikusan csatlakoznak a GPS hálózat jelére, és gombnyomásra automatikusan állítják az órát a föld valamennyi időzónájához*, 100.000 évenként mindössze 1 másodperces késéssel! Az új Dual-Time szerkezetnek köszönhetően már nem csak az aktuális időzóna pontos ideje olvasható le, de egy segédszámlapon az otthoni zónaidő is beállítható, 12 órás külön DE/DU beállítással. A hét napja szintén külön leolvasható 2 óránál, az aktuális dátum pedig 4 óránál, külön ablakokban. A dátum előre beállított 2100 február 28-ig, nem szorul korrekcióra. Az új, elektronikus állításokat is lehetővé tevő koronának köszönhetően az óra kezelése egyszerű, így viselése is öröm a mindennapokban. A világjárás ezentúl stresszmentes lesz, egy kicsit az új Astronnak köszönhetően is…

*Az adott időzónában/régióban történő változások esetén kézi időzóna-választásra szükség lehet.


A hátlapon Novak aláírása és az egyedi, limitált sorozatszám

A barna számlap és a krokodilbőr szíj kiemeli a rose-gold arany tokon a kerámia lünettát. Az új Novak Djokovic Limited Edition karóra a sportos életmódot az eleganciával egyesíti, és így tökéletesen illeszkedik Novak elfoglalt életének minden pontjára. Minden egyes óra hátlapján megtalálható az aláírása, és a limitált sorozat darabjának száma. Különleges ajándékdobozban érkezik, Novak személyes üzenetét tartalmazó kártyával. Idén ősszel jelent meg a világ valamennyi Seiko üzletében.

A Seiko nem segíthet Novaknak megnyerni a versenyeket, de segíthet beosztani az idejét a leghatékonyabban, az új Astron könnyű kezelhetőségének köszönhetően.

Technikai információk:

Seiko Astron GPS Solar Dual-Time Novak Djokovic Limited Edition, SSE060

 • Kaliber 8X53, GPS Solar Dual-Time
  GPS vezérelt idő és időzóna beállítás
  Dual time kijelző 12 órás segédszámlappal
  Öröknaptár 2100-ig
  GPS jel erősség kijelzés
  Világóra funkció (40 időzóna)
  Téli/nyári időszámítás
  Energiatakarékos mód
  Pontosság: +/-15 mp havonta ( 5℃ és 35℃ között, GPS jel nélkül)
 • Tok
  Rozsdamentes acél rose-gold arany bevonattal, kerámia lünettával
  Zafír üveg „Super clear” bevonattal
  Vízállóság 10 Bar
  Mágneses mezőnek ellenáll 4,800 A/m
  Átmérő 45.0mm, vastagság 13.3mm
 • Szíj
  Békazáras, gombnyomásra nyíló biztosított csattal ellátott krokodilbőr
 • Ajánlott ára Európában 1,950€
 • 3,000 db-os limitált széria
werkmania.hu instagram oldala