werk mania logo

A Werk Mania egy közösségi tér szeretne lenni, ahol egymásra találhatnak az órák szerelmesei, ismerői, szakértői éppúgy, mint a laikus érdeklődők (hiszen aki ma szakértő, az is laikus volt valamikor).

A Werk Mania egy kapocswerk mania seiko, ami összeköti az órák kedvelőit, és segíti majd a felmerülő kérdéseik, problémáik megoldását. Nem kér és nem fogad el semmit a látogatóitól, csak annyit, hogy vigyék jó hírét a világban. Böngéssze híreinket naponta, keresse fel kedvenc oldalát rendszeresen, töltse meg tartalommal az oldalt Ön is, hogy igazi közösséggé válhassunk.

Technikai jellegű cikkekkel, tesztekkel is szeretnénk segíteni az órákat kevéssé ismerő olvasóinkat, ehhez várjuk vállalkozó kedvű szakértők, hozzáértők és óratulajdonosok jelentkezését is!

Tervezünk rengeteg hasznos szolgáltatást is olvasóinknak, ezek közül az egyik a lakóhelyünkhöz legközelebbi órás mester, óra javítással foglakozó műhely vagy szerviz megtalálását segítő térkép létrehozása. Erről bővebben ezen az oldalon találhatsz részleteket.

Az oldal létrejöttének oka egyszerűen annyi volt, hogy (lehet, hogy az én hibám) eddig nem találtam olyan oldalt, ahol szakmai hírek, bemutatók mellett egyszerre találok érdekességeket, hasznos infókat és akár fórumokat is hozzáértőkkel és hozzá nem értőkkel… Ne becsüljük le a laikusok és a kevesebb információval, tapasztalattal rendelkező olvasókat sem, mivel az ő kérdéseik sokszor választ adhatnak a minket érdeklő témákra is, így nem kell mindenkinek minden alkalommal újra és újra feltenni ugyanazokat a kérdéseket. Sok oldal foglakozik órákkal, óra adás-vétellel, piactérrel és fórumokkal, ahol az órakedvelők találkozhatnak, de még nem találtam ilyen oldalt, ami kifejezetten ezzel a számunkra kedves témával foglakozik elsősorban – órákkal.

Remélem (sőt kwerk orientérem) az olvasókat, hogy ötleteikkel, kritikáikkal vagy elismerésükkel segítsék a fejlődésünket, így remélem hamar kialakul egy igazi közösség, mely az átlagnál többet tud és tudhat meg az órákról, legyen az karóra, zsebóra, falióra, toronyóra… Az óra lelke a werk, a szerkezete, az oldal lelke pedig az olvasó, aki mint werk működik abban közre, hogy mindenki megtalálja amit keres.

Kérlek, terjesszétek az óra kedvelő ismerőseitek között is: elindult a Werk Mania oldala!

www.werkmania.hu