Omega

Az Omega idén ünnepli 20 éves kapcsolatát a népszerű színésznővel, Cindy Crawforddal. Mint az Omega családtagja 1995 óta, Cindy Crawford a márka legrégebbi nagykövete. Eleinte csak divatos és csillogó kiegészítőként viselte az órákat, de hamar megértette a márka értékeit, elkötelezettségét a szépség, minőség és megbízhatóság mellett. Crafword, aki mindent, amit tesz szenvedéllyel és komolyen teszi, nem csak a reklámkampányok arca, de részt vesz aktívan a design kialakításában és az Omega eseményein is.

omega constellation plumaAhogy Stephen Urqhuart, az Omega elnöke mondta, “nehéz elhinni, hogy már 20 éve dolgozunk együtt Cindyvel. Ő most is olyan gyönyörű, mint mindig is volt. Részt vett néhány fontos fejlesztésben és a márka divat-vonalának erősítésében is. Ő valóban a családunk tagja, és kapcsolatunk vele egy igazi kiváltság.”

Cindy Crawford elérzékenyülten idézte fel, hogy “ez egy csodálatos kaland volt számomra – 20 nagyszerű év. amikor 1995-ben dolgozni kezdtem az Omegával, a cégnek igen elismert volt az óra iparban. Híres sport időmérő óráik, diver modelljeik és a méltán híres űrprogramjuk a Holdra szállással – ezek mind olyan férfias dolgok voltak. Az elejétől kezdve kaptam esélyt bevinni a divatot és a stílust a Constellation termékekbe, és büszkén mondhatom, mára az Omega az elismert technikai színvonal mellett meghatározó az óradivat világában is”.

Az elmúlt 20 évből a cég számtalan emlékét osztotta meg velünk a Cindyvel való közös munkájáról.  Felidézték az első Omega Sztár golf kupát 1997-ből, a cég fennállásának 150-edik évfordulóját, melyet Indiában ünnepeltek és Cindy egy elefánton lovagolva érkezett a Taj Palace hotelbe Új Delhiben ’98-ban, A téli olimpiai látogatását Kanadában, ahol egy fotó kedvéért bobba szálltak Stephen Urquhart-tal, az Omega elnökével is. Ez csak néhány momentum volt a hosszú együttműködésre, amely pompásan működik a szuper modell és sikeres üzletasszony Crawforddal.

Cindy Crawford Omega watch

Cindy Crawford – Omega

Cindy fiatal korától késztetést érzett arra, hogy erejét és idejét az őt körülvevő világ jobbítására használja, ez a humanitárius hozzáállása tükröződik a gyermek segítő alapítványok munkájában való sikeres részvételében, a Leukémia és Lymphoma társaságban, gyermekkórházak alapítványaiban, egyetemi alapítványokban és a Kis Csillag alapítványban is.

Az Omega, büszkén a 20 éves barátságukra, büszkén mutatta be a művésznő új fotókollekcióját, mely Londonban készült, természetes nappali fényben fotózva. A fotózáson Cindy Crawford egy vörös arany Seamaster Aqua Terra-t és egy Constellation Pluma-t viselt.

Omega constellation

Omega constellation

Minden fotó © OMEGA Ltd